Överraska dig själv med blommor när du hemmabloggar

Spenderar du mycket tid med ditt bloggande, kanske du till och med kan försörja dig på det, ja då är du lyckligt lottad samtidigt som det kan vara ensamt ibland. Jobbar du hemifrån mesta tiden kan det vara skönt att unna dig något som får dig både inspirerad och på gott humör. Blommor är ett bra exempel.

Blommor ger glädje och inspiration

Att pryda ditt hem med olika gröna växter ger liv och atmosfär plus att många växter både renar och återfuktar luften i ditt hem. De får dig ofta att må bättre än om du varit utan dem, men samtidigt är det inte mycket som går upp mot fräscha snittblommor. De sprider skönhet och vackra färger och muntrar onekligen upp oss när vi har dem runt omkring oss. Därför kan det vara en riktig humörboost att unna dig en bukett vackra blommor med jämna mellanrum. Det finns olika sätt att göra det på. Du kan såklart ge dig ut på stan när du känner för det och ta hem en bukett, eller så kan du se om Euroflorist har någon rabattkod på nätet du kan utnyttja. Eller så undersöker du om du kan skapa en form av prenumeration så att du automatiskt får en vacker bukett hemskickad varje månad. Vi kan garantera att du ibland kommer glömma bort vilket datum det var och bli ännu mer glatt överraskad när det ringer på dörren och du får härliga blommor i din famn.

Liva upp de mörka månaderna

Det är få saker som går upp mot att ha blommor omkring sig i hemmet. Att se till att du på ena eller andra sättet får hem en bukett varje månad kommer göra våren ännu fräschare och de mörka månaderna blir betydligt mer uthärdliga. Så om blommor är något som livar upp dig kan vi verkligen rekommendera dig att investera i något som trots allt är så enkelt. Det kan hjälpa till att boosta ditt humör och öka både motivation och inspiration till ditt skrivande.