Bloggar om inredning

Tycker du om inredning? Vill du läsa om de nyaste och hetaste trenderna inom inredning just nu? Idag finns det ett flertal bloggare som dagligen skriver inlägg om den inredning de älskar, ger förvaringstips och publicerar vackra fotografier på smarta lösningar. Är du inredningsintresserad följer du säkert redan en blogg som behandlar ämnet, men det skadar aldrig att följa mer än en. På så vis kan du få inspiration från ett flertal olika håll och är säker på att du inte missar något. Behöver du tips på fler bloggar? Läs då vidare!

En stor kunskapskälla

Internet är en enorm kunskapskälla. Här hittar man recept på olika maträtter, fakta om olika länder och annonser på bilar man vill köpa. Här trängs också ett stort antal bloggare som dagligen uppdaterar om sin vardag eller

sitt stora intresse. “34 kvadrat” är en utav alla dessa bloggar och en blogg värd att följa. inredning är alltid av intresse verkar bloggerskan Emelie Ekman tänka och uppdaterar friskt med vackra bilder av inredningsdetaljer och möbler. Har man inte redan tittat in till henne bör man alltså göra det. En annan inredningsbloggare är Frida Ramstedt som driver nordens största inredningsblogg “Trendenser”. Även här får man ta del utav ett stort antal vackra bilder, men även rabattkuponger på vacker inredning samt tips på de senaste trenderna.

Att göra det själv

Om man inte har den ekonomi som krävs för att följa alla de trender man läser om, kanske vill man ha en ny solsäng eller taklampa, så finns det faktiskt en hel del saker man kan göra själv. Det finns till och med inredningsbloggar som tipsar om möbler och inredning du själv kan bygga. Ta till dig inspirationen, avsätt en hel dag till projektet och köp material på byggmax.se till en billig peng. Har du en partner eller vän att bygga med blir arbetet betydligt roligare. Hos “elledecoration” och på “hemmafixbloggen” hittar du ett stort antal tips på hur du omvandlar ditt hem till en vacker boning utan att det behöver kosta en förmögenhet. Du kan garanterat även komma på egna tricks efter att ha läst inredningsbloggar hela dagen.