Ha koll på din digitala marknadsföring

Marknadsföring är viktigt för ett företag och det kan ibland vara svårt att hitta den rätta mixen av olika kanaler. I och med utvecklingen som tekniken har haft i våra samhällen finns det många som lägger mer fokus idag på digital marknadsföring. Men trots det så finns det många saker som kan gå under den här kategorin. I följande inlägg kommer du kunna läsa om de funktionerna som ungapped.se erbjuder och hur dessa kan hjälpa ditt företag att bearbeta både nya och gamla kunder.

Nyhetsbrev till alla kunder

Att skicka nyhetsbrev till sina kunder med jämna mellanrum kan vara en god idé för att påminna dem om att man fortfarande finns. Det här är, precis som det mesta digitala, helt och hållet ofarligt för miljön. Istället för att hålla på och trycka upp flygblad eller broschyrer är det här helt och hållet gratis när det kommer till CO2-utsläpp. Var försiktig så att dina kunder inte blir irriterade bara! Ingen vill ha en inkorg som är full av mejl så att det uppfattas som spam. Skicka ett brev i månaden eller i veckan beroende på hur aktiva dina kunder är. Det kanske är viktigt också att du tänker på att det ska stå något viktigt i dem, annars kan det ju kvitta att skicka nyhetsbrev.

Sms om särskilda erbjudanden

I den här tjänsten kan man även lägga till telefonnummer och sedan kan man skicka massutskick i form av sms till alla sina kunder. Det här är perfekt om man vill påminna dem om en pågående rea eller liknande. Eller så kanske det är ett ypperligt läge för dig att skicka ut en rabattkod till alla de som handlar online den kommande helgen. När det kommer till digital marknadsföring är det bara fantasin som sätter gränserna.

Enkäter och anmälningsformulär

Det finns även möjlighet i den här tjänsten att man kan skicka ut enkäter och anmälningsformulär. Detta är effektivt om du vill ställa frågor till dina kunder. Den som lär sig av sina kunder kommer att kunna utvecklas och bli bättre, vilket alltid är bra om man är företagare. Det här är också en bra tjänst om det är så att du planerar ett event och vill bjuda in dina kunder på ett snyggt och proffesionellt sätt. Det är enkelt att skapa de olika sakerna i den här tjänsten.

Kända användare som ger tjänsten trovärdighet

Du kanske inte vågar prova en ny tjänst från ett företag som du inte har hört talas om innan. Det kan därför kännas tryggt att det här företaget faktiskt har Chalmers, JM och Skandia Mäklarna som kunder. Det är med andra ord ett stabilt och tryggt företag som levererar tjänster av hög kvalitet.