Mammor som bloggar

Nuförtiden finns det bloggar om nästan allt möjligt. Mammabloggar är väldigt populära och läses dagligen av flera tusentals läsare. Vissa mammabloggar kan handla om hur det är att vara gravid och andra om mammor som redan har barn. Alla dessa bloggar är inte renodlade mammabloggar, de kan samtidigt handla om andra ämnen, till exempel mode och inredning. Man kan få många tips och råd när man läser mammabloggar samtidigt som det är väldigt roligt och intressant att läsa om andras tankar och erfarenheter. Speciellt när man väntar sitt första barn, när man inte kan så mycket och allt känns nytt och okänt.

Ebba Kleberg von Sydow driver en populär blogg

En väldigt populär blogg drivs av den kända programledaren och kungaexperten Ebba Kleberg von Sydow. I denna blogg kan man bland annat läsa om mammalivet, mode och inredning. Ebba Kleberg von Sydow har fått sitt tredje barn. I sin blogg skriver hon att hon känner sig mörbultad och dödstrött efter födseln, men väldigt lycklig. Hon skriver även om födseln och om BB-vistelsen. Några dagar efter sonens födsel publicerade Ebba vackra bilder på sin nyfödda bebis. Fotografen Kate Gabor, som ofta anlitas av kungabarnen har tagit bilderna på sonen. I september förra året när Ebba avslöjade att hon är gravid igen, berättade hon i samma veva att hon alltid drömt om att bli trebarnsmamma. Ebba Kleberg von Sydow och maken Johan Kleberg har sedan tidigare två barn Marianne, fem, och Klas, fyra.

På Bigbaby.se hittar du allt för barn

När man väntar barn eller om man redan har barn är det många saker man behöver, som bland annat barnvagn, bilstolar och olika produkter. Bigbaby är tre av Stockholms största barnvagnsbutiker och en av landets främsta webbshoppar, bigbaby.se. Här hittar man alltid konkurrenskraftiga priser och produkter med hög kvalitet. Bigbaby har en egen verk­stad där man repar­erar och servar vagnar och andra varor som har sålts. Bil­sto­lar köpta här — via nätet eller via butikerna monteras hos Bigbaby. Cer­ti­fier­ade mon­törer kan mon­tera stolar på ett säk­ert sätt som även oftast ger mer plats i bilen. Du får alltid samma pris på butikerna och på webbshoppen. Villkoren är desamma oavsett om du handlar i de fysika butikerna eller i webbshoppen. Du kan alltid reklam­era eller byta en produkt i butikerna, även om den är köpt på nätet.